Word Voedingscoach

  • Ben jij op zoek naar een extra inkomen of eigen bedrijf vanuit huis?
  • Wil je zelf je werktijden bepalen?
  • Geen specifieke opleiding vereist
  • Goed te combineren met baan/gezin/studie
  • Afwisselend werk met veel voldoening
  • Uitstekende carrièremogelijkheden

Ben je nu nieuwsgierig geworden lees dan zeker verder!

Heb je interesse in voeding en gezondheid en help je graag andere mensen? Dan is dit een mooie jouw kans voor jou! Als Voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde levensstijl. De werkzaamheden zijn super leuk en eenvoudig te leren.

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer start met een uitgebalanceerd ontbijt. Je ontbijt heeft veel invloed op je gewicht, je humeur, je vitaliteit en hoe uiteindelijk je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat veel mensen suikerrijk ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het ideale ontbijt van Herbalife Nutrition biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt heerlijk en is snel klaargemaakt. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan hier de test! 

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife Nutrition

Een proefpakket is voor iedereen mogelijk en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Je werkt  vanuit huis en dit biedt veel voordelen. Allereerst de flexibele werktijden en zelfstandigheid en doordat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt, hoef je niet te investeren en loop je ook geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken b.v. rondom de kinderen, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er interessante doorgroeimogelijkheden.

Bouw je eigen team van Voedingscoaches

Ken je mensen die net als jij een passie hebben voor voeding en gezond leven en ook graag mensen helpen? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife Nutrition al jarenlang bied. Wanneer zij starten als Voedingscoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl.  Herbalife Nutrition heeft een beloningsplan wat heel eenvoudig werkt : hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Maandelijks is er een mogelijkheid een opportunity  bij te wonen in Hotel van der Valk in Vianen. Tijdens deze opportunity worden ervaringen en de zakelijke mogelijkheden gedeeld.  Interesse?  Vul dan nu het contactformulier in met je motivatie.