Word Businesscoach! 

  • Stap voor stap een eigen bedrijf vanuit huis
  • Ondernemen zonder financieel risico
  • Geen specifieke opleiding vereist
  • Goed te combineren met baan/gezin/studie
  • Afwisselend werk met veel voldoening
  • Onbegrensde carrièremogelijkheden

 

Ben je ondernemend en ambitieus en wil je een succesvolle carrière vanuit huis?

Herbalife Nutrition biedt je de kans om stap voor stap en zonder enig risico een succesvol eigen bedrijf vanuit huis op te bouwen in één van de grootste groeimarkten van deze tijd: gezondheid en fitness.

Als businesscoach ga je leren hoe je een eigen team van Herbalife coaches kunt opbouwen. Dit kunnen zowel Voedingscoaches, Fitcoaches, als SKIN coaches zijn.

Wie ken je die graag een paar honderd euro per maand zou willen bijverdienen of toe is aan een nieuwe uitdaging? Promoot de zakelijke mogelijkheid op allerlei manieren en laat mensen zien welke kansen Herbalife Nutrition voor hen te bieden heeft. Met meer dan 500.000 mensen zonder baan liggen de kansen voor het oprapen. Wanneer mensen starten als coach, komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. Belangrijk is natuurlijk wel dat je ook zelf ervaring hebt als coach van Herbalife Nutrition, zodat je je team kunt leren wat zij moeten doen om een succesvolle coach te worden. Het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Als businesscoach hoef je geen financieel risico te lopen, omdat je gewoon kunt starten naast je huidige baan. De mogelijkheden zijn onbeperkt en onbegrensd. Herbalife Nutrition is actief in meer dan 90 landen. Zo kun je vanuit Nederland een internationaal team bouwen en uiteraard ook regelmatig je teams in andere landen bezoeken!

Ben je nu nieuwsgierig geworden vul dan je gegevens in en we plannen een gesprek in!  Maandelijks is er een mogelijkheid een opportunity  bij te wonen in Hotel van der Valk in Vianen. Tijdens deze opportunity worden ervaringen en de zakelijke mogelijkheden gedeeld.  Interesse?  Vul dan nu het contactformulier in met je motivatie.

Directe verkoop #1: eigen werktijden bepalen

Werken in directe verkoop biedt diverse voordelen! Zo kun je zelf je bepalen waar en wanneer je werkt! Heb je interesse om te starten in directe verkoop? Bezoek dan onze site voor meer informatie ? https://bit.ly/2LJwm1V

Geplaatst door Directe verkoop op Vrijdag 27 juli 2018