Word Voedingscoach!

WIL JIJ NAAST JE GEZIN EEN PARTTIME BAAN WAAR JE ENERGIE VAN KRIJGT?

 

 Zie jij het niet (meer) zo zitten om, naast je drukke gezinsleven, naar een werkgever te moeten?

Zou het niet geweldig zijn als je met jouw passie voor gezonde voeding anderen verder helpt en daarmee een mooi bedrag bijverdient voor je gezin? Dan heeft Herbalife Nutrition de ideale parttime baan voor jou?

Een deeltijd baan waarin je zelf bepaalt hoeveel je werkt en dus ook hoeveel je verdient. Je kunt rekenen op onze maximale steun.

DAN IS DIT DE KANS VOOR JOU!

Als Herbalife Voedingscoach begeleid je mensen bij een gezonde en actieve levensstijl door middel van gezonde voeding met een gezonde levensstijl te combineren. Wij streven er naar dat iedereen de beste versie uit zichzelf kan halen en zo blijvend een balans vindt in het lichaam.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jonge mensen, die andere mensen willen helpen naar de beste versie van zichzelf.

Heb je interesse in voeding en gezondheid en help je graag andere mensen? Dan is dit een mooie jouw kans voor jou! Als Voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde levensstijl. De werkzaamheden zijn super leuk en eenvoudig te leren.

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer start met een uitgebalanceerd ontbijt. Je ontbijt heeft veel invloed op je gewicht, je humeur, je vitaliteit en hoe uiteindelijk je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat veel mensen suikerrijk ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het ideale ontbijt van Herbalife Nutrition biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt heerlijk en is snel klaargemaakt.

Promoot het 6 dagen ontbijt proefpakket van Herbalife Nutrition. Een proefpakket is voor iedereen mogelijk en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je cliënten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

1. Je werkt van huis uit op uren die voor jou geschikt zijn en bied daardoor veel voordelen zoals de flexibele werktijden en zelfstandigheid
2. Perfect combineerbaar met een huidige baan, studie en/of gezinsleven
3. Je leert mensen resultaten te boeken op vlak van energie, gewicht en mindset
4. Naargelang je ervaring krijg je de kans opleidingen te geven
5. Mogelijkheid om INTERNATIONAAL  te werken & te reizen
6. Training, opleiding en ondersteuning binnen ons bedrijf
7. Bewezen begeleidingsplan zonder financiële risico’s

De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken b.v. rondom de kinderen, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er interessante doorgroeimogelijkheden.

Bouw je eigen team van Voedingscoaches!

Ken je mensen die net als jij een passie hebben voor voeding en gezond leven en ook graag mensen helpen? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife Nutrition al jarenlang bied. Wanneer zij starten als Voedingscoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl.  Herbalife Nutrition heeft een beloningsplan wat heel eenvoudig werkt; Hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!
Werkzaamheden met Herbalife Nutrition zijn makkelijk te leren en heeft voor iedereen mogelijkheden.

KLAAR VOOR IETS NIEUWS IN JE LEVEN?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vul dan je gegevens in en we plannen een gesprek in!  Maandelijks zijn er meerdere mogelijkheden een opportunity  bij te wonen door het gehele land. Tijdens deze opportunity worden ervaringen en de zakelijke mogelijkheden gedeeld.  Interesse?  Vul dan nu het contactformulier in met je motivatie.