Word Skincoach!
  • Zelf de beste resultaten behalen met de SKIN gezichtsverzorging!
  • Promoot het 7-Day Result Kit van de SKIN bij je vrienden
  • Je hoeft geen schoonheidsspecialiste te zijn
  • Aantrekkelijke bijverdiensten naast je studie/baan/gezin
  • En goed te combineren met Lifestylecoach/Fitcoach
  • Bij volle tevredenheid zijn er interessante doorgroeimogelijkheden om een team op te bouwen en nationaal zelfs internationaal te werken
Herbalife SKIN: binnen 7 dagen resultaat!
Wie wil dat nou niet?

Uiterlijke verzorging is HOT! Iedereen wil er graag goed uit blijven zien. Ervaar zelf de nieuwe Herbalife SKIN producten en zie binnen 7 dagen resultaat!

Als voedingsexpert heeft Herbalife Nutrition de unieke SKIN huidverzorgingslijn, een excellente voeding voor de huid met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten en de beste ingrediënten voor optimale resultaten.

7-Day Herbalife SKIN Result Kit

Ervaar eerst zelf het verschil en leer hoe je door het promoten van het 7-Dagen Resultaat SKIN proefpakket een eigen klantenbestand opbouwt. Ook kun je SKIN party’s organiseren, waarin je mensen zelf laat ervaren hoe fijn deze SKIN producten zijn.

Als je zelf enthousiast bent over de SKIN producten, hoef je echt geen schoonheidsspecialiste te zijn om ze te promoten. De producten doen het werk voor jou.

De meeste SKIN coaches zijn ook Voedingscoach, omdat ze weten dat schoonheid ook van binnenuit komt. Door mensen te helpen hun voeding en eetgewoonte te verbeteren en een gezonde leefstijl aan te leren, behaal je de beste resultaten. De mond tot mond reclame doet de rest!

Werken met Herbalife Nutrition SKIN is Fun, Simple and Magical!

KLAAR VOOR IETS NIEUWS IN JE LEVEN?

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vul dan je gegevens in en we plannen een gesprek in!  Maandelijks zijn er meerdere mogelijkheden een opportunity  bij te wonen door het gehele land. Tijdens deze opportunity worden ervaringen en de zakelijke mogelijkheden gedeeld.  Interesse?  Vul dan nu het contactformulier in met je motivatie.