Eenvoudig werken vanuit huis als voedingscoach | Gezonde vrijheid

Werken vanuit huis als voedingscoach | Gezonde vrijheid | Oudenbosch | Herbalife | 24lijfstijl | afslanken | aankomenWerken vanuit huis als voedingscoach: Bij Gezonde vrijheid kunt u eenvoudig vanuit huis werken als een voedingscoach. De gezonde vrijheid is een onderneming die clienten ondersteund op gebied van voeding en een gezonde levensstijl. Als voedingscoach adviseer de de clienten vanuit huis om hun doel te behalen. Het doel kan zijn afvallen, aankomen of op gewicht blijven. Om het juiste advies te geven aan de clienten krijgt u een training in het coachen en de verschillende voedingssupplementen die worden gebruikt om het doel te bereiken. De coaches van Gezonde vrijheid werken met producten van Herbalife. Herbalife is een merk die bekend staat om de goede kwaliteit en verschillende voedingsmiddelen. Als voedingscoach adviseer je wat de beste producten zijn voor de client en probeer je deze producten te verkopen.

Heb je interesse in het eenvouding vanuit huis werken als een voedingscoach? Neem dan contact me ons op. Wij informeren jou graag.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn , 59 jaar jong, getrouwd, twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op dat moment kwam ik iemand tegen die mij duidelijk maakte dat ik mijn voedingspatroon eens zou kunnen aanpassen zodat ik mij weer vitaler zou gaan voelen. Dit ben ik gaan doen in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakketje voelde ik mij wel veel vitaler dus ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Werken vanuit huis als voedingscoach: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen. Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.