Het beste werk met veel vrijheid | Gezonde vrijheid

Bij Gezonde vrijheid vindt u werk met veel vrijheid. Heeft u een druk gezinslevens of houdt u niet van op een kantoor zitten en wilt u veel vrijheid? Dan dit werk bij Gezonde Vrijheid iets voor u. U bent een zelfstandige lifestyle coach die zelf u tijd indeelt en bepaald waar u werkt. U adviseert vanuit huis of eigen kantoor cliënten op gebied van een gezonde levensstijl. Om dit te bereiken werken wij samen met Herbalife. Herbalife is een merk wat voedingssupplementen en shakes verkoopt om af te vallen op gewicht te blijven of aan te komen. Bij deze baan probeert u zoveel mogelijk producten van Herbalife te verkopen. Wanneer u veel verkoopt verdient u ook meer. Wanneer de verkopen goed lopen heeft u kans om internationaal te werken en te reizen indien u dit graag wilt.

Voor meer informatie over werk met veel vrijheid kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over deze geweldige baan.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn , 59 jaar jong, getrouwd, twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op dat moment kwam ik iemand tegen die mij duidelijk maakte dat ik mijn voedingspatroon eens zou kunnen aanpassen zodat ik mij weer vitaler zou gaan voelen. Dit ben ik gaan doen in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakketje voelde ik mij wel veel vitaler dus ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Werk met veel vrijheid: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen. Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.