Snel en eenvoudig vanuit huis geld verdienen | Gezonde vrijheid

Vanuit huis geld verdienen: Wanneer u opzoek bent naar een baan waar u snel en eenvoudig vanuit huis geld kan verdienen bent u bij Gezonde vrijheid aan het juiste adres. Gezonde vrijheid is een onderneming die ondersteuning bied aan mensen op gebied van een gezonde levensstijl. In het Lifestyle Center adviseren wij mensen op gebied van voeding om de beste versie uit zichzelf te halen. Of het doel, afvallen, aankomen of op gewicht blijven is onze lifestyle coaches helpen om het doel te bereiken. Wij werken samen met Herbalife producten. Wanneer u vanuit huis geld wilt gaan verdienen gaat u mensen coachen en producten van Herbalife verkopen om het doel van uw cliënt te behalen. Hoe meer cliënten u helpt en producten u verkoopt des te meer u gaat verdienen. De producten kunnen vanuit huis worden verkocht waardoor het geschikt is om naast een baan, studie en/of gezinsleven te combineren.

Bent u opzoek naar een baan waarbij u snel en eenvoudig vanuit huis geld kan verdienen? Dan zoeken wij jou. Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn , 59 jaar jong, getrouwd, twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op dat moment kwam ik iemand tegen die mij duidelijk maakte dat ik mijn voedingspatroon eens zou kunnen aanpassen zodat ik mij weer vitaler zou gaan voelen. Dit ben ik gaan doen in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakketje voelde ik mij wel veel vitaler dus ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Vanuit huis geld verdienen: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen. Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.