Een geweldige nieuwe werkuitdaging vanuit huis bij Gezonde vrijheid

Nieuwe werkuitdaging vanuit huis: Bij de Gezonde Vrijheid bent u aan het juiste adres wanneer je opzoek bent naar een geweldige nieuwe werkuitdaging vanuit huis. Bent u momenteel aan het studeren of heeft u een druk gezinsleven waardoor u geen baan kunt aannemen bij een bedrijf? Dan is dit uw kans. Bij Gezonde vrijheid zijn wij opzoek naar enthousiaste collega’s die vanuit huis extra geld willen verdienen. Wij zijn opzoek naar lifestyle coaches die mensen ondersteunen om af te vallen, aan te komen of op gewicht te blijven. Om dit doel te bereiken adviseren wij de producten van Herbalife die ondersteuningen bieden om op een gezonde manier een doel te bereiken. Wanneer u begint aan deze nieuwe werkuitdaging vanuit huis krijgt u training van onze lifestyle coaches. Tijdens de training leert u de producten van Herbalife kennen. Na het opbouwen van de juiste kennis gaat u opzoek naar cliënten die ondersteuning willen op gebied van een gezonde lifestyle.

Neem een kijkje op de website van Gezonde vrijheid en vind hier meer informatie over een geweldige nieuwe werkuitdaging vanuit huis

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn , 59 jaar jong, getrouwd, twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op dat moment kwam ik iemand tegen die mij duidelijk maakte dat ik mijn voedingspatroon eens zou kunnen aanpassen zodat ik mij weer vitaler zou gaan voelen. Dit ben ik gaan doen in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakketje voelde ik mij wel veel vitaler dus ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Nieuwe werkuitdaging vanuit huis: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen. Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.