Een nieuwe baan vanuit huis bij Gezonde vrijheid

Nieuwe baan vanuit huis: Bij de Gezonde vrijheid vindt u een nieuwe baan die vanuit huis ingevuld kan worden. Gezonde vrijheid is een onderneming die mensen ondersteunt op gebied van een gezonde lifestyle. Om het doel te bereiken die een cliënt voor ogen heeft werken de lifestyle coaches van Gezonde vrijheid samen met Herbalife Nutrition. Vanuit huis ondersteunt u cliënten op gebied van voeding en adviseert u producten van Herbalife Nutrition als aanvulling op een gezonde levensstijl. Deze baan vanuit huis is gemakkelijk te combineren met een studie, andere baan of een druk gezinsleven. De tijden waarop u werkt kunt u zelf indelen en het enige wat u nodig heeft is een laptop. Hoe meer mensen u helpt hun doel te bereiken hoe meer u verdient. U krijgt training van een van onze lifestyle coaches om jezelf klaar te stomen voor het echte werk. Daarnaast krijgt u training over de producten van Herbalife Nutrition om zo de cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie over een nieuwe baan vanuit huis bij de Gezonde vrijheid? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn (1957)
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op advies ben ik mijn ontbijt gaan aanpassen en ik ging mij weer vitaler voelen. Dit in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife Nutrition. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakket voelde ik mij veel vitaler en ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Nieuwe baan vanuit huis: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife Nutrition en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen.

Op dat moment werkte ik zelf in de schoenbusiness. Dit was prima te combineren. Na drie jaar was mijn inkomen vele malen hoger met Herbalife en ben ik gestopt in de schoenbusiness. Daarnaast kon ik zelf mijn vrije tijd bepalen en vooral doen wat ik leuk vond.

Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.