Gezond afvallen met coach van Gezonde vrijheid

Gezond afvallen met coach: De coaches van Gezonde vrijheid zijn gespecialiseerd in het helpen om gezond af te vallen. Probeer je al een tijdje af te vallen maar lukt het niet, of weet je niet wat een gezonde manier is om de overtollige kilo’s kwijt te raken? De coaches van Gezonde vrijheid helpen jou graag verder. Onze coaches zijn door jaren lange ervaring en trainingen experts op gebied van gezond afvallen. Wij werken naast gezonde voeding ook samen met Herbalife Nutrition om de gewenste doelstellingen te behalen. Samen wordt er een voedingsplan opgesteld om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast heb je tussentijds persoonlijk contact met je coach die jou helpt om de beste versie van jezelf de creëren.

Wil jij graag gezond afvallen met coach van Gezonde vrijheid? Neem dan contact met ons op.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn (1957)
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op advies ben ik mijn ontbijt gaan aanpassen en ik ging mij weer vitaler voelen. Dit in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife Nutrition. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakket voelde ik mij veel vitaler en ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Gezond afvallen met coach: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo blijvend lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife Nutrition en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen.

Op dat moment werkte ik zelf in de schoenbusiness. Dit was prima te combineren. Na drie jaar was mijn inkomen vele malen hoger met Herbalife en ben ik gestopt in de schoenbusiness. Daarnaast kon ik zelf mijn vrije tijd bepalen en vooral doen wat ik leuk vond.

Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.