Simpel extra geld verdienen naast fulltime baan bij gezonde vrijheid | Gezonde Vrijheid

Extra geld verdienen naast fulltime baan: Bij Gezonde vrijheid kunt u snel en makkelijk extra geld verdienen naast een fulltime baan. De Gezonde vrijheid is een bedrijf die mensen ondersteund bij een gezonde levensstijl. In ons lifestyle center adviseren wij mensen, sporters en topsporters op gebied van voeding. Wij werken samen met producten van Herbalife. De producten kunnen ervoor zorgen dat men op gewicht blijft, aankomt of afvalt. Afhankelijk van de doelstelling per persoon. De Gezonde vrijheid is opzoek naar collega die gemotiveerd zijn en makkelijk extra geld willen verdienen. U werkt vanuit huis op de uren die voor u geschikt zijn en is daarom geschikt om te combineren met een huidige baan, studie en/of gezinsleven. Daarnaast krijgt u training en ondersteuning in het ontwikkelen van kennis over de producten van Herbalife. Wanneer de samenwerking goed verloopt en de omzet toeneemt is er een mogelijkheid om internationaal te werken en reizen.

Wilt u graag meer informatie over makkelijk extra geld verdienen naast een fulltime baan bij Gezonde vrijheid? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag verder.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn (1957)
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op advies ben ik mijn ontbijt gaan aanpassen en ik ging mij weer vitaler voelen. Dit in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife Nutrition. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakket voelde ik mij veel vitaler en ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Extra geld verdienen naast fulltime baan: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife Nutrition en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen.

Op dat moment werkte ik zelf in de schoenbusiness. Dit was prima te combineren. Na drie jaar was mijn inkomen vele malen hoger met Herbalife en ben ik gestopt in de schoenbusiness. Daarnaast kon ik zelf mijn vrije tijd bepalen en vooral doen wat ik leuk vond.

Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.