De beste banen met veel vrijheid | Gezonde vrijheid

Bij gezonde vrijheid vindt u de beste banen met veel vrijheid. Heeft u een druk gezinslevens of houdt u niet van op een kantoor zitten en wilt u veel vrijheid? Dan is deze baan bij Gezonde Vrijheid iets voor u. U bent een zelfstandige lifestyle coach die zelf uw tijd indeelt en bepaald waar u werkt. U adviseert vanuit huis of eigen kantoor cliënten op gebied van een gezonde levensstijl. Om dit te bereiken werken wij samen met Herbalife Nutrition. Herbalife is een voedingsbedrijf wat werkt met  voedingssupplementen en shake`s. Hierin zijn programma`s om o.a. fitter te worden,  af te slanken, op gewicht te blijven of aan te komen. Bij deze baan adviseert u de producten van Herbalife Nutrition  en een gezonde levensstijl aan mensen. Door de flexibele werktijden bepaalt u zelf de hoogte van uw inkomen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden en heeft u kans om internationaal te werken en te reizen indien u dit graag wilt.

Voor meer informatie over de beste banen met veel vrijheid kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over deze geweldige baan.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn (1957)
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op advies ben ik mijn ontbijt gaan aanpassen en ik ging mij weer vitaler voelen. Dit in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife Nutrition. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakket voelde ik mij veel vitaler en ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Persoonlijk advies: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife Nutrition en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen. Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.