Mogelijkheden bij Gezondevrijheid

Ben jij op zoek naar iets nieuws in je leven?

En wil je iets voor een ander betekenen? Lees dan eens verder.

Bij gezondevrijheid zijn wij op zoek naar nieuwe lifestyle coaches die andere mensen willen helpen het beste uit zichzelf te halen. Dit start bij jou en met deze fantastische ervaring krijg je de mogelijkheid ook een ander te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Voor wie is deze mogelijkheid?

  • Jij, die eigen baas wil zijn
  • Jij, die geïnteresseerd is in voeding en gezondheid
  • Jij, die vanuit huis wil werken
  • Jij, die zelfstandig, je eigen uren wil bepalen
  • Jij, die parttime of fulltime wil werken

Wanneer je jezelf hierin herkend,

DAN IS DIT DE KANS VOOR JOU!

 

  • Super leuk team waarmee je mag samen werken
  • Lage opstart kosten
  • Training, opleiding en ondersteuning binnen ons bedrijf
  • Bewezen begeleidingsplan zonder financiële  risico`s

 

Dit doen wij samen met het voedingsbedrijf Herbalife Nutrition.  Herbalife International werd opgericht in 1980 en is beursgenoteerd. Het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl. 

Naast gezondheid is vrijheid ook een belangrijk onderwerp in ons leven. Het klink zo eenvoudig allemaal, maar dat is het niet altijd. Daardoor hebben we ook in persoonlijke ontwikkeling voor iedereen iets moois te bieden. Naast een stabiele klanten basis bouwen we tevens een organisatie. Tevreden klanten willen hun ervaring graag doorgeven aan andere mensen en op die manier kun je met elkaar een mooie organisatie opbouwen. Opleiding doen we vanuit ons bedrijf met daarnaast de nationale en internationale trainingen. Vanuit huis werken is heerlijk wanneer je rondom de kinderen wil werken. Ook is het mogelijk vanuit een Lifestyle Center te werken met het team wat je aan het opbouwen bent. Wij hebben de mogelijkheid in ruim 90 landen internationaal te werken.  Met ons team ervaren we veel leuke en gezellige momenten. Dit is allemaal mogelijk  door met elkaar te werken en de vrijheid die we ervaren.

Klaar voor iets nieuws?

Lijkt het je leuk om ook in ons team mee te werken ga dan naar één van de mogelijkheden hieronder en vul het contactformulier in met je motivatie.

Word jij onze nieuwe FITcoach?

Word jij onze nieuwe voedingscoach?

Word jij onze nieuwe SKINcoach?

Wordt Jij Onze Nieuwe Business Coach?