Word Fitcoach! 
Wil jij anderen naar sportieve doelen begeleiden?

 

Zou het niet geweldig zijn als je met je sportpassie en interesse in voeding anderen helpt om fantastische resultaten te behalen?

Lijkt het jou wel wat om daar ook nog een extra inkomen mee op te bouwen? Herbalife Nutrition biedt je de mogelijkheid om als sporter een eigen bedrijf te starten. We steunen je met kennis over sportvoeding en ondernemen zodat jouw business echt van de grond komt.

DAN IS DIT DE KANS VOOR JOU!

Als Herbalife Fitcoach begeleid je mensen bij een gezonde en actieve levensstijl door middel van gezonde voeding met een gezonde levensstijl te combineren. Wij streven er naar dat iedereen de beste versie uit zichzelf kan halen en zo blijvend een balans vindt in het lichaam.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jonge mensen, die andere mensen willen helpen naar de beste versie van zichzelf. We leiden je graag op zodat jij mensen kunt gaan uitnodigen voor een fitcheck, voedingsadvies en het geven van 24Fitchallenge. De opzet van de 24Fitchallenge is dat sporten/bewegen vooral voor iedereen leuk en waardevol moet zijn. Ieder op zijn/haar eigen niveau.

Wat kunnen wij jou bieden?

1. Je werkt van huis uit op uren die voor jou geschikt zijn
2. Perfect combineerbaar met een huidige baan, studie en/of gezinsleven
3. Je leert mensen resultaten te boeken op vlak van energie/sport/gewicht
4. Naargelang je ervaring krijg je de kans opleidingen te geven
5. Mogelijkheid om INTERNATIONAAL  te werken & te reizen
6. Training, opleiding en ondersteuning binnen ons bedrijf
7. Bewezen begeleidingsplan zonder financiële risico’s

Werkzaamheden met Herbalife Nutrition zijn makkelijk te leren en heeft voor iedereen mogelijkheden.

KLAAR VOOR IETS NIEUWS IN JE LEVEN?

Bekijk dan eerst het filmpje.  Ben je daarna nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vul dan je gegevens in en we plannen een gesprek in!  Maandelijks zijn er meerdere mogelijkheden een opportunity  bij te wonen door het gehele land. Tijdens deze opportunity worden ervaringen en de zakelijke mogelijkheden gedeeld.  Interesse?  Vul dan nu het contactformulier in met je motivatie.