Elizabeth is een sportieve moeder en kwam in 2017 in aanraking met Herbalife Nutrition.

Op dat moment sportte ze veel en haar doel was afslanken. Dat was een uitdaging voor haar. Met het starten van een proefpakket kwam zij er snel achter dat ze hier meer mee wilde. Door het eetpatroon te veranderen is zij 9 kilo lichter geworden en vele malen fitter waardoor zij makkelijker kan hardlopen, wat ze ook graag doet.

Haar langste afstand is 25 km op Terschelling geweest, het is nog een uitdaging maar zij werkt dagelijks aan de beste versie van zichzelf. Haar doel voor volgend jaar wordt 33 km bij de trail des Fanthome in de Ardenne. Daarnaast is zij bezig nog verder af te slanken

Haar resultaat is zo goed dat zij daarmee ook anderen is gaan helpen. Dit doet zij samen met haar dochter Florianne en een fulltime baan. Werken met Herbalife vinden ze samen heel leuk om te doen. De mogelijkheden hierin zijn zo fantastisch omdat je je eigen tijden kunt bepalen. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel uur en met wie je wilt werken en daardoor is er vrijheid om te sporten of andere leuke dingen te doen. Haar doel is op termijn minder uren buitenshuis te gaan werken en zo meer mensen te gaan helpen. 

Ook heeft Elizabeth een wekelijkse fitclub en powerwalkgroep met Florianne waar iedereen welkom is. Super gaaf om in de buitenlucht met elkaar te bewegen en veel fun te hebben. Het sporten met elkaar geeft zoveel meer energie!

Naast mensen helpennaar een healthy active lifestyle is Elizabeth ook een team aan het opbouwen zodat zij met meerdere coaches ook meer mensen kan helpen naar mooie resultaten.

Samen met mijn haar dochter hebben ze een website waar ze regelmatig een blog plaatsen en hun ervaring delen.

Zie hiervoor Beleafs

Wil je meer horen over Elizabeth vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met je.