24HERBALIFE 

 

Over onze producten

 

Herbalife24 is gebaseerd op de meest recente wetenschap en ontwikkeld voor iedereen. Of u nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter, Herbalife24 heeft producten die u helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De lijn is aan te passen aan uw specifieke trainingsschema. Breng training, prestatie en herstel naar het volgende niveau met onze 24-uurs sportvoedingslijn.

We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor uw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.informed-sport.com. Alle Herbalife24 producten zijn vrij van ku

nstmatige kleurstoffen. Herbalife24 Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance zijn allemaal vrij van kunstmatige smaakstoffen.

Herbalife24. Voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter.

DE WETENSCHAP

Grondig testen

Getest op verboden stoffen: Het kwaliteitswaarborgingsprogramma van Informed-Sport verzekert dat een steekproef van de partij waaruit dit product afkomstig is getest is op verboden stoffen door LGC, het wereldklasse antidopingslab. Meer details op www.informed-sport.com

100% vertrouwen de concurrentie aan te gaan

Herbalife® producten worden regelmatig getest en gecontroleerd om aan tal van gedetailleerde specificaties te voldoen om zo de stabiliteit van de producten te garanderen en te verzekeren dat alle ingrediënten overeenkomen met wat er op het etiket staat.

We beloven dat sporters, trainers en coaches onze supplementen kunnen vertrouwen en zorgen er zo voor dat er vertrouwen kan zijn onder Onafhankelijk Herbalife Members.

Herbalife24. Vertrouwen in uw voeding.

 

Regelmatig zijn er Product Informatie Meetings op locatie en ONLINE te zien.

Voor meer info kun je aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

Zie onze webshop voor alle producten en info.

https://hildameeldijk.goherbalife.com/Catalog/Home/Index/nl-NL/?Events=event2

Wil je contact met ons vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.