Een nieuwe baan vanuit huis bij Gezonde vrijheid

Nieuwe baan vanuit huis: Bij de Gezonde vrijheid vindt u een nieuwe baan die vanuit huis ingevuld kan worden. Gezonde vrijheid is een onderneming die mensen ondersteunt op gebied van een gezonde lifestyle. Om het doel te bereiken die een cliënt voor ogen heeft gebruiken de lifestyle coaches van Gezonde vrijheid de producten van Herbalife. Vanuit huis ondersteunt u cliënten op gebied van voeding en verkoop u producten van Herbalife. Deze baan vanuit huis is gemakkelijk te combineren met een studie, andere baan of een druk gezinsleven. De tijden waarop u werkt kunt u zelf indelen en de spullen die u nodig heeft is alleen een laptop. Hoe meer producten u verkoopt hoe meer u verdient. U krijgt training van een van onze lifestyle coaches om jezelf klaar te stomen voor het echte werk. Daarnaast krijgt u uitleg over de producten van Herbalife om zo de cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Wilt u meer informatie over een nieuwe baan vanuit huis bij de Gezonde vrijheid? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Mijn naam is Hilda Meeldijk-Greijn , 59 jaar jong, getrouwd, twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.
Toen ik 52 jaar was en midden in de overgang zat was ik alleen maar moe en nog eens moe. Kortom ik had geen vitaliteit meer. De dagen waren te kort om te doen wat ik eigenlijk wilde. Op dat moment kwam ik iemand tegen die mij duidelijk maakte dat ik mijn voedingspatroon eens zou kunnen aanpassen zodat ik mij weer vitaler zou gaan voelen. Dit ben ik gaan doen in combinatie met de ondersteunende producten van Herbalife. In eerste instantie geloofde ik hier niet in maar na een gesprek en een proefpakketje voelde ik mij wel veel vitaler dus ben ik direct door gegaan en heb ik mijn voedingspatroon aangepast.

Nieuwe baan vanuit huis: Neem contact op

Daarnaast ben ik meer gaan sporten en zo veranderde mijn leven compleet in veel meer vitaliteit en 8 kilo lichter. Mijn dagen werden zodoende langer en zat ik niet meer uitgeblust s`avonds op de bank. Ik had duidelijk een heel ander beeld van Herbalife en kwam er achter dat het een zeer sterk bedrijf is die het beste uit de mens wil halen. Vanaf dat moment stond ik open om de producten te ervaren en uit te testen voor mijzelf. Mijn ervaring was zo goed dat ik direct mensen wilde gaan helpen om ook de beste versie uit zichzelf te halen. Maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor meer financiële ruimte in hun leven. Hoe mooi is het om bij je kinderen te zijn en daarnaast je werk te doen. Vrijheid is net zo belangrijk in een mens z`n leven en ik voel mij tegenwoordig als een vrije vogel die alles mag doen wanneer ik daar een goed gevoel bij heb en op die manier vanuit mijn hart veel mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle.