Gezondevrijheid

In oktober 2009 ben ik mijn bedrijf “Gezondevrijheid” gestart. Gezondheid is een heel belangrijk punt in ons leven. Vanuit huis mag ik dagelijks mensen helpen de beste versie uit zichzelf te halen. Wij helpen mensen die fitter willen worden en/of willen afslanken, aankomen en hun gewicht willen beheersen. Daarnaast betekenen we veel voor top/sporters.  We laten het voedingspatroon zodanig verlopen dat de sportprestaties op een verantwoorde en vooral gezonde manier omhoog gaan en zo minder blessure`s krijgen.  Kortom iedereen helpen naar een Healthy Active Lifestyle. 

Dit doen wij samen met het voedingsbedrijf Herbalife Nutrition. Herbalife International werd opgericht in 1980 en is beursgenoteerd. Het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl. 

Naast gezondheid is vrijheid ook een belangrijk onderwerp in ons leven. Het klink zo eenvoudig allemaal, maar dat is het niet altijd. Daardoor hebben we ook in persoonlijke ontwikkeling voor iedereen iets moois te bieden. Naast een stabiele klanten basis bouwen we tevens een organisatie. Tevreden klanten willen hun ervaring graag doorgeven aan andere mensen en op die manier kun je met elkaar een mooie organisatie opbouwen. Opleiding doen we vanuit ons bedrijf met daarnaast de nationale en internationale trainingen. Vanuit huis werken is heerlijk wanneer je rondom de kinderen wil werken. Ook is het mogelijk vanuit een Lifestyle Center te werken met het team wat je aan het opbouwen bent. Wij hebben de mogelijkheid in ruim 90 landen internationaal te werken.  Met ons team ervaren we veel leuke en gezellige momenten. Dit is allemaal mogelijk  door met elkaar te werken en de vrijheid die we ervaren.

Misschien vind je het leuk om ook in ons team mee te werken vul dan het contactformulier in met je motivatie en we nemen contact op met je voor een vrijblijvend gesprek.